Logo Jongerius Invest B.V. tot medio 2026 op mouw FC Utrecht-shirts

02 februari 2024

Houtense onderneming treedt per direct toe als shirtsponsor.

Het logo van Jongerius Invest B.V. is met ingang van dit weekend, en in elk geval tot en met medio 2026, te zien op de mouw van het shirt van FC Utrecht. Het Houtense familiebedrijf Jongerius Invest B.V. is al jaren lid van de Business Club van FC Utrecht en breidt haar betrokkenheid bij de club nu dus verder uit.

Jongerius Invest B.V. ontwikkelt en realiseert duurzame nieuwbouwprojecten en heeft sinds vorig seizoen een eigen skybox in Stadion Galgenwaard. Al jaren is het familiebedrijf, dat wordt gerund door twee broers en een zus, lid van de Business Club van FC Utrecht. De in Houten gevestigde onderneming is eind 2023 betrokken bij de aankoop van Stadion Galgenwaard en is eigenaar van de hoekpanden van het Utrechtse stadion.

“Het is mooi om te zien welk pad Jongerius Invest B.V. bewandelt bij FC Utrecht”, zegt Partnership Director Joost Broerse. “Jongerius Invest B.V. is begonnen als lid van onze Young Business Club, heeft inmiddels een eigen skybox en is vanaf nu zichtbaar op het shirt dat de spelers van het eerste elftal dragen. Jongerius Invest B.V. is een belangrijke stakeholder en partner als het gaat om de ontwikkelingen van Stadion Galgenwaard. Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle voortzetting en intensivering van de samenwerking.”

Joost, Rosalie en Sjoerd Jongerius, directie van Jongerius Invest B.V., over het shirtsponsorschap van FC Utrecht: “Voor ons, als echte FC Utrecht-supporters, komt er een droom uit nu wij de naam van ons familiebedrijf op het shirt van FC Utrecht gaan terugzien. Maar het is ook een rationele beslissing: op deze manier bouwen we verder aan onze naams- en inhoudsbekendheid in de regio Utrecht. Samen bouwen we verder aan een mooie, succesvolle toekomst voor de club.”