Junior Tigers voor een dag journalist tijdens Kidspersconferentie

28 februari 2024

Sam Lammers en Hidde ter Avest te gast op kinderpersconferentie, powered by Odido.

Speciale journalisten zaten onlangs vol spanning klaar in Stadion Galgenwaard, om al hun vragen te stellen aan Sam Lammers en Hidde ter Avest. De leden van de Junior Tigers mochten namelijk voor een dagje journalist zijn en konden zo alles te weten komen over hun voetbalhelden.

Na het ophalen van de perskaart voor deze speciale dag, schrijven de kinderen in de perszaal de vragen op die zij al dagenlang hebben voorbereid. Na een oefenrondje onderling, zijn de kids goed voorbereid op het echte werk van de Kinderpersconferentie. Sam Lammers en Hidde ter Avest worden namelijk het hemd van het lijf gevraagd.

Wie is de beste voetballer tegen wie je ooit hebt gevoetbald en welke speler zou je wel eens willen tackelen? Wat is de meest spannende wedstrijd die je hebt gespeeld en welke teamgenoot is het grappigst? Na een heleboel originele vragen van de kinderen, kan ook het verzamelen van handtekeningen en foto’s niet ontbreken. Met een lach op alle gezichten van de kids, enthousiaste verhalen over de spelers die zij hebben ontmoet en een heus diploma voor alle goede vragen, is het uiteindelijk een unieke middag voor de jonge supporters!

Wil jij de volgende keer ook vragen stellen aan jouw helden? Meld je dan VIA DEZE LINK aan voor de Junior Tigers Kidsclub en doe mee met een heleboel activiteiten!

Bekijk hieronder de aftermovie van de Kinderpersconferentie, powered by Odido.