Jans: ‘Dat voelt steeds meer als een genot om die te spelen’

22 februari 2024

Nieuw Eredivisieweekend start in Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht speelt morgen (vrijdag) thuis tegen Heracles Almelo. Aan het Herculesplein in Utrecht gaat de bal om 20.00 uur rollen. Vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikt Hoofdtrainer Ron Jans vooruit op het treffen met de Heraclieden.

“Na de wedstrijd had ik al 66 berichtjes”, blikt Jans nog even op terug op de overwinning tegen FC Twente en het gebroken clubrecord. “Dat is alleen weer ‘yesterday’s news’”, verwijst hij naar de volgende wedstrijd die alweer voor de deur staat.

Tijdens de wedstrijd tegen FC Twente viel Taylor Booth geblesseerd uit na een duel met Michal Sadílek. Daarover zegt de oefenmeester het volgende: “We waren er al bang voor maar hij is er vier tot zes weken uit met een knieprobleem.”

“Goed georganiseerd, ik denk dat zij af en toe zullen prikken om druk te zetten, maar dat ze vooral compact zullen verdedigen en er snel willen uitkomen”, neemt Jans de gasten uit Almelo onder de loep. “Het tempo moet nog meer omhoog, we spelen weer een thuiswedstrijd en dat voelt steeds meer als een genot om die te spelen.”

Bekijk hier de volledige Match Preview in aanloop naar FC Utrecht – Heracles Almelo, met talloze feitjes en weetjes en voorbeschouwingen met Hoofdtrainer Ron Jans en Oscar Fraulo.