Derde editie FC Utrecht Business Padeltoernooi smaakt naar meer

06 februari 2024

Een dag vol ontspanning en verbinding bij Peakz Padel in Overvecht.

Een minstens zo groot succes als de eerste twee edities: het derde FC Utrecht Business Padeltoernooi. Eind vorige week kwamen, verdeeld over een ochtend- en een middagsessie, zeventig teams in actie bij Peakz Padel in Overvecht, waar tijdens en tussen de wedstrijden door waardevolle verbindingen werden gemaakt.

De zon is nog maar net op, als bij Peakz Padel in Overvecht de ochtendsessie van het FC Utrecht Business Padeltoernooi begint. Padelteams van 35 verschillende bedrijven worden ontvangen met een drankje, gevolgd door een instructie en een openingswoord. Als de beginnende spelers een introductie tot de sport hebben gekregen, begint het toernooi.

Voor, tijdens en na afloop van de padelwedstrijden kunnen de deelnemende FC Utrecht Business Leden genieten van verschillende smaakvolle gerechtjes, bereid en geserveerd door Sligro. Bovendien kunnen de deelnemers tussen de wedstrijden door een blikje Recov van XXL Nutrition nuttigen.

De winnaars van elke sessie – naast de ochtendsessie is er in de middag nogmaals een event, waar eveneens 35 teams aan deelnemen – ontvangen een medaille of beker én prijzen van Move Sports Care, Majesty Padel, Peakz Padel en Bud. Niemand gaat overigens met lege handen naar huis: alle deelnemers ontvangen een goodiebag die wordt aangeboden in samenwerking met XXL Nutrition en Peakz Padel.

“Dit evenement, dat we nu voor de derde keer hebben georganiseerd, is ontzettend populair. Fantastisch om het succes hiervan te zien”, vertelt Commercieel Ambassadeur Gert Kruys van FC Utrecht. “Het sportieve en het zakelijke komen op sublieme wijze samen op de mooie locatie van Peakz Padel in Overvecht. Van de beginners tot de ervaren spelers: iedereen heeft een leuke én waardevolle dag gehad.”

Dat onderstreept Oscar Gottschalk, Clubmanager bij Peakz Padel. “Naast een enorme berg aan positieve energie en serieuze strijd op de baan zien we tijdens alle edities van het FC Utrecht Business Padeltoernooi vooral veel goede en gezellige gesprekken ontstaan tussen de ruim 150 aanwezige Business Club Leden. Wat ons betreft is dat de essentie van dit event: het samenbrengen van bedrijven in een setting die niet alledaags is. Het plezier, fanatisme en de samenwerkingen op de baan gelden als een mooi vergelijk voor wat de Business Club Leden ook met elkaar bereiken. Voor de vierde editie verwachten we een nog hoger niveau en uiteraard een vergelijkbaar deelnemersveld. Wij kijken er nu alweer naar uit.”