‘We willen graag over hen heen, het wordt een boeiend duel’

12 april 2024

FC Utrecht treedt in uitverkocht huis aan tegen Go Ahead Eagles.

Zondag trapt FC Utrecht om 14.30 uur af tegen Go Ahead Eagles. Het duel dat in het teken staat van Legends Day wordt gespeeld in een uitverkocht Stadion Galgenwaard. Met Hoofdtrainer Ron Jans wordt vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht vooruitgekeken.

Het interview begint met het nieuws dat Mike van der Hoorn vandaag zijn contract heeft verlengd. “Heel blij”, reageert Jans op het feit dat de centrumverdediger langer aan FC Utrecht verbonden blijft. “Vaak als spelers uit contract lopen gaan ze vaak op zoek naar wat anders. Mike stond daar wel voor open maar hij blijft bij ons en daar ben ik heel tevreden mee. Ik vind dat hij een van de ervaren sterkhouders is.”

“Waar wij mee bezig zijn moet je mee doorgaan”, blikt Jans vooruit op het treffen met de gasten uit Deventer, die evenveel punten hebben op de ranglijst. “Wij willen graag over hen heen, het wordt een boeiende wedstrijd.”

FC Utrecht kan in ieder geval rekenen op de steun van een vol Stadion Galgenwaard, zo weet de oefenmeester ook: “Dat is natuurlijk hartstikke mooi. We slagen er ook vaak in dat de mensen weer tevreden naar huis gaan. Dat hopen we zondagmiddag ook.”

Bekijk hier de volledige Match Preview in aanloop naar FC Utrecht – Go Ahead Eagles, met talloze feitjes & weetjes en interviews met Hoofdtrainer Ron Jans en Mark van der Maarel.