Utregse Middag: deze artiesten treden op in en rondom Stadion Galgenwaard!

19 april 2024

Zangers zorgen voor entertainment rondom FC Utrecht - Vitesse.

Radio-dj Domien Verschuuren warmt, op zondag 5 mei voorafgaand aan FC Utrecht - Vitesse, het publiek op in Stadion Galgenwaard met een speciale set. In de rust is het de beurt aan BENR om de thuishaven van FC Utrecht op zijn kop te zetten, waar nog veel meer artiesten die voetbalmiddag van de partij zijn.

Ook buiten het veld, op de vier promenades en op het extra grote Fanplein, zijn tal van artiesten te vinden. Angelo Presti, Kees Neerings, Henk Pappelendam, Pieter Beekink, Arjan van Zanten, Richard Ten Oever, Henk Kamphuis, Michael Kinneging, Mike Versteeg, Delano Bisschops, Martin van Doorn, Rik Hoogland, Michael Oomen, Rodney Visser, John van de Meent en Hans Kaay: je vindt ze die dag in en rondom Stadion Galgenwaard.

Op het extra grote Fanplein kan je maximaal toeleven naar de wedstrijd van FC Utrecht: springkussens, voetbalspellen, je gezicht laten schminken, een lekker frietje of portie poffertjes of zelfs de mogelijkheid om een potje FC24 te spelen. Het kan die dag op het plein voor de Cityside.

De Utregse Middag wordt gesponsord door Jongerius Invest B.V. en mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging FC Utrecht en de Vrienden van FC Utrecht.

Tickets voor FC Utrecht - Vitesse zijn ONLINE verkrijgbaar en in de FC Utrecht Fanshop. Seizoen- en Clubkaarthouders kunnen maximaal vier kaarten aanschaffen voor de partij tegen Vitesse.