Thuisduel met Go Ahead Eagles in teken van Legends Day

04 april 2024

Oud-spelers op zondag 14 april van de partij in Stadion Galgenwaard.

De nodige oud-spelers van FC Utrecht zijn op zondag 14 april van de partij bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Die dag is het Legends Day in Stadion Galgenwaard. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd krijgen de oud-spelers de kans bij te kletsen en herinneringen op te halen in een eigen ‘Legends Lounge’, en in de rust van de partij maken de FC Utrecht-voetballers van weleer een ereronde door Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht hecht waarde aan de verbinding tussen oud-spelers onderling, en de band tussen supporters en oud-spelers van de club. Legends Day is een initiatief dat hier bij uitstek op aansluit.

Verwacht wordt dat op zondag 14 april onder anderen John van Loen, Ton de Kruijk, Jan Willem van Ede, Leon de Kogel, Pascal Bosschaart, Leo van Veen en Willem Flight van de partij zijn. Daarnaast maken vanuit het buitenland, ijs en weder dienende, onder anderen Tommy Oar, Igor Gluscevic en Franck Grandel de trip naar Utrecht voor het weerzien met oud-medespelers en de supporters van FC Utrecht.

Tickets voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles zijn inmiddels ONLINE verkrijgbaar en in de FC Utrecht Fanshop. Er is vrije kaartverkoop voor het Legends Day-duel. Dat betekent dat je geen Seizoen- of Clubkaart nodig hebt om één of meerdere tickets aan te schaffen.