Legends Day: meer dan 5.700 wedstrijden aan ervaring van de partij

12 april 2024

Bijna vijftig oud-spelers en voormalig trainers zondag te gast in Stadion Galgenwaard.

Bijna vijftig oud-spelers en voormalig trainers van FC Utrecht zijn zondag van de partij in Stadion Galgenwaard. Editie 2024 van Legends Day zorgt ervoor dat meer dan 5.700 officiële wedstrijden aan ervaring namens FC Utrecht samenkomen in de Legends Lounge én op het veld, want in de rust van FC Utrecht - Go Ahead Eagles maken de iconen een ereronde.

Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd krijgen de oud-spelers en voormalig oefenmeesters de kans bij te kletsen en herinneringen op te halen in een eigen Legends Lounge. FC Utrecht hecht waarde aan de verbinding tussen oud-spelers onderling, en de band tussen supporters en oud-spelers en voormalig trainers van de club. Legends Day is een initiatief dat hier bij uitstek op aansluit en dat nu, nadat het vorig jaar weer terugkeerde op de agenda, voor het tweede seizoen op rij wordt georganiseerd.

We kijken ernaar uit jullie zondag te mogen ontvangen, Elroy Asmus, Bas van den Brink, John van den Brom, Pascal Bosschaart, Ruud Boymans, Kees van Buuren, Marco Cabo, Jerry Cooke, Édouard Duplan, Jan Willem van Ede, Willem Flight, Marc-Antoine Fortuné, Igor Gluscevic, Bert Gozems, Franck Grandel, Harry van den Ham, Johan van der Hooft, Anouar Kali, Leon de Kogel, Edwin de Kruijff, Ton de Kruijk, John van Loen, Robin van der Meer, Joop van Maurik, Marcel van der Net, Tommy Oar, Ton Pattinama, Gerrit Plomp, Ab Plugboer, Ben Rietveld, Robbin Ruiter, Nol de Ruiter, Stefan Postma, Ed van Stijn, Harry Suvee, Koos van Tamelen, Gerard Tervoort, Leo van Veen, Herman Verrips, Marc Verroen, Ferdi Vierklau, Robert van der Weert, Robert Wijnands en Jan Wuytens!