Eén punt pakte Jong FC Utrecht tot nu toe deze maand. In Stadion Galgenwaard werd koploper Willem II in bedwang gehouden door de ploeg van Ivar van Dinteren: 1-1. In de twee partijen die volgden, trokken de Utrechtse talenten aan het kortste eind. FC Den Bosch (0-2) en Jong PSV (2-0) bleken te sterk voor de Domstedelingen.

Ongeslagen in Stadion Galgenwaard
Vier keer eerder speelde Jong FC Utrecht dit seizoen in Stadion Galgenwaard. En telkens bleef de beloftenploeg ongeslagen. FC Groningen werd met 1-0 geklopt, SC Cambuur werd met 3-2 verslagen en tegen NAC Breda (1-1) en Willem II (1-1) werd het gelijk.

Weerzien met Darije Kalezic
Winnen van ADO Den Haag: Jong FC Utrecht slaagde er nog nooit in. Drie keer eindigden de onderonsjes met de groen-gelen onbeslist, twee keer wonnen de Zuid-Hollanders. Zo ook eerder dit seizoen, toen het in de Residentie 6-0 werd tegen de ploeg van voormalig Jong FC Utrecht-oefenmeester Darije Kalezic.

Geen kaartverkoop meer
De kaartverkoop voor Jong FC Utrecht – ADO Den Haag eindigde zondagavond. Vandaag, op de wedstrijddag, zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar voor de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd die om 20.00 uur begint.

Live op televisie
Voor wie niet van de partij is in Stadion Galgenwaard: Jong FC Utrecht – ADO Den Haag wordt live uitgezonden door ESPN. Bovendien verzorgt FC Utrecht updates over de wedstrijd via X en Instagram Stories.