Het is de laatste keer dit seizoen dat Jong FC Utrecht een andere beloftenploeg treft in de Keuken Kampioen Divisie. Het vorige treffen met de Eindhovenaren eindigde op Sportcomplex Zoudenbalch in een 0-0 gelijkspel. Een gelijkspel dat destijds goed was voor een teamrecord: 11 thuiswedstrijden op rij werd er namelijk niet verloren.

Altijd spannend
Wedstrijden tussen Jong FC Utrecht en Jong PSV zijn vaak een garantie voor spannende duels. Van de laatste vijf wedstrijden wonnen de Utrechters twee keer (2-1 en 0-2) en eindigde het één keer in een gelijkspel (0-0). Twee keer gingen de Eindhovenaren met de winst aan de haal (0-1 en 2-1). 

Jong PSV wint van stadsgenoot
In de vorige wedstrijd wist Jong PSV stadsgenoot FC Eindhoven te verslaan in het Jan Louwers Stadion. Jevon Simons, Mohamed Nassoh (2x), Tai Abed en Emmanuel van de Blaak verzorgden de doelpuntenproductie namens de beloftenploeg, dat met 2-5 te sterk was voor FC Eindhoven.

Veel tegengoals
Jong PSV bezit op de ranglijst momenteel een achttiende positie en heeft zeven punten meer dan de ploeg van Hoofdtrainer Ivar van Dinteren. De Eindhovenaren hebben tot dusver van alle teams in de competitie de meeste tegendoelpunten geïncasseerd: 76 goals in totaal. De laatste ontmoeting op De Herdgang eindigde in een 2-1 nederlaag voor de Utrechters. Derensili Sanches Fernandes zette Jong FC Utrecht nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg zegevierde na twee treffers van Jeremy Antonisse.

Live op ESPN
In Eindhoven gaat de bal vanavond om 20.00 uur rollen. Niet van de partij op De Herdgang? Jong PSV - Jong FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 2. FC Utrecht doet vanuit Noord-Brabant ook verslag van de wedstrijd via X en Instagram Stories.