FC Utrecht O14 speelt op een zonnig Sportcomplex Zoudenbalch tegen PSV O14. De ploeg van trainer/coach Maarten Bormans is gebrand op het veld om het verlies van de week ervoor, 2-0 tegen Feyenoord O14, goed te maken.

De gastheren gaan scherp van start en houden PSV O14 voornamelijk op eigen helft. Na 6 minuten pakt Utrecht O14 de bal af op de helft van PSV O14 en wordt Ties Hötte aan de rechterkant van het veld voor de keeper gezet. Zijn inzet wordt in de korte hoek gekeerd maar in de rebound schiet Rayan Maatoug beheerst binnen, 1-0.

Het spelbeeld verandert gedurende de eerste helft niet en het lukt FC Utrecht O14 om meerdere kansen bij elkaar te spelen. Zo wordt een mooie dieptepass van Serge Novikov niet omgezet in een goal door Rayen Zoufri, maar levert diezelfde Zoufri een puntgave voorzet af die bij de tweede paal wordt binnengelopen door Hötte. Met een 2-0 voorsprong worden de kleedkamers opgezocht.

Na rust start PSV O14 voortvarend, de aftrap wordt direct vooruitgespeeld en twee spelers duiken onder de bal door. De spits van PSV O14 rondt beheerst af, 2-1. In deze fase ruikt PSV O14 bloed en jaagt het op de 2-2. Door een aantal sterke verdedigende acties van Owen Duijnisveld, Nuno Vermeij en Kubilay Erol houdt FC Utrecht O14 de voorsprong vast. In minuut 65 beslist FC Utrecht O14 de wedstrijd door een uitstekende vrije trap van de ingevallen Dani Bouchta slim in te lopen bij de tweede paal. Goal Rayen Zoufri en de O14 houdt de punten in Utrecht: 3-1.