Sander van der Eijk leidt Heracles Almelo-uit

12 september 2023

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende duels in betaalde voetbal.

De Eredivisiewedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht staat onder leiding van Sander van der Eijk. De arbiter wordt zaterdag in Erve Asito geassisteerd door Rens Bluemink en Dyon Fikkert. In Overijssel, waar om 21.00 uur wordt afgetrapt, is Jesse Rozendal de vierde official.

Als videoscheidsrechter is Edwin van de Graaf aangesteld door de KNVB. Zijn assistent is Charl Schaap.

Daags ervoor gaat Jong FC Utrecht op bezoek bij FC Dordrecht. Bij die Keuken Kampioen Divisie-partij is Kevin Puts de scheidsrechter. Michael Rasch en Jari de Koning assisteren hem in Zuid-Holland, waar Stefan van Egmond van de partij is als vierde official.

Maandag staat voor Jong FC Utrecht opnieuw een uitduel op de rol. Dan reist het team van Hoofdtrainer Ivar van Dinteren af naar FC Emmen. Het duel in Drenthe wordt geleid door Luuk Timmer. Don Frijn en Maarten Bolwerk assisteren hem in Emmen. De vierde official in De Oude Meerdijk is Jorg Ordelmans.

FC Utrecht Vrouwen komt vrijdagavond in actie tegen PEC Zwolle Vrouwen en die match staat onder leiding van Xander Stoffer. In Overijssel zijn Nick Wenneker en René van der Elst de assistent-scheidsrechters van dienst. Delphin de Graaf is de vierde official.