Penders: ‘Een strijdbaar FC Utrecht laten zien’

01 september 2023

Interim-Hoofdtrainer Rob Penders blikt vooruit op Feyenoord-thuis.

Na een bewogen week voor FC Utrecht staat het thuisduel met Feyenoord voor de deur. Aanstaande zondag trappen de Utrechters om 12.15 uur af tegen de regerend landskampioen. Interim-Hoofdtrainer Rob Penders beschouwt voor vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht.

“Vervelend is het goede woord”, antwoordt Penders op de vraag hoe hij afgelopen week heeft ervaren. “Aan de ene kant weet je dat dit in de voetballerij kan gebeuren, aan de andere kant heb je ook met mensen te maken en dan blijft dat vervelend”, vervolgt hij.

Toch staat de volgende opponent alweer voor de deur, zo weet ook Penders: “Vanaf woensdag staat alles in het teken van Feyenoord. We zijn professionals en we weten waar het om gaat zondag, hoe moeilijk dat misschien ook is. Wat we op z’n minst moeten laten zien is een strijdbaar FC Utrecht.”

“Een aantal twijfelgevallen, maar ik hoop dat we praktisch iedereen erbij zullen hebben”, reageert Penders op de vraag hoe de ploeg ervoor staat richting zondag. “Taylor (Booth red.) is weer op het veld bezig en komt van iets verder, dat is een groot vraagteken maar gaat wel de goede kant op.”

Bekijk hier de Match Preview in aanloop naar Feyenoord, met talloze feitjes & weetjes en voorbeschouwingen met Interim-Hoofdtrainer Rob Penders en Mike van der Hoorn.