Een drietal boeiende workshops staan deze avond centraal aan de Koningsweg in Utrecht. Workshops waarbij dieper wordt ingegaan op het opleidingsaanbod en waar mogelijkheden met betrekking tot talentprogramma’s worden verkend. De samenwerking met JOGG Teamfit, dat zich inzet voor een gezondere sportomgeving, wordt tevens onder de aandacht gebracht. Ook wordt er afscheid genomen van de afzwaaiende David Vecht, voorheen Coördinator Partnerclubs van FC Utrecht, één van de grondleggers van de samenwerking met Partnerclubs.

In de komende weken geeft FC Utrecht een passend vervolg aan de partnerclubbijeenkomst met de inzet van opleidingsmogelijkheden en boeiende themabijeenkomsten. Een team onder leiding van Hoofd Jeugdscouting Rudy Jansen zal dit traject verder vormgeven. Binnen dat team zal Jeroen de Groote zich richten op het relatiebeheer, is Coördinator Scouting Onderbouw Rik van der Horst verantwoordelijk voor de talentprogramma’s en zal Voetbaltechnisch Medewerker Academie Wiebe de Haan aanspreekpunt zijn voor de Partnerclubs en als Netwerkscout actief zijn.

FC Utrecht kijkt terug op een geslaagde en bijzondere avond en wil alle aanwezige Partnerclubs bedanken voor hun komst naar Sportcomplex Zoudenbalch.