'Een mooie aftrap van het seizoen'

12 september 2023

Ruim 500 Business Club Leden van de partij bij FC Utrecht Business BBQ.

De barbecues van Napoleon Grills maakten overuren tijdens de Business BBQ van FC Utrecht. Meer dan 500 leden van FC Utrecht’s zakelijke netwerk hadden voor het gezellige samenzijn de weg naar Stadion Galgenwaard gevonden. Zij werden voorgesteld aan de spelers en speelsters van FC Utrecht én konden onder het genot van een heerlijk hapje en een smaakvol drankje (nader) kennismaken met elkaar.

Met een glaasje bubbels werden de honderden Business Club Leden van FC Utrecht die van de partij waren bij de Business BBQ in Stadion Galgenwaard ontvangen. Inmiddels traditiegetrouw namen zij plaats op de luxe business seats op de hoofdtribune van de thuishaven van de Utrechtse FC. Vanuit daar leerden zij dit jaar niet alleen de spelers en stafleden van het eerste elftal kennen, maar werden ook de speelsters en stafleden van FC Utrecht Vrouwen voorgesteld. Gert Kruys en René Vermeend ontfermden zich over de spelers- en speelsterspresentatie en lieten diverse voetballers en voetbalsters aan het woord.

Ondertussen werd op de barbecues van Napoleon Grills allerlei lekkers bereid. Dat stond in de ’t Wed & Waarde klaar voor de Business Club Leden, die onder het genot van al dat lekkers uitgebreid konden bijpraten met elkaar. En met de spelers en speelsters, want ook die waren van de partij – evenals een dj die voor de muzikale omlijsting van de eerste Business Club-activiteit van dit seizoen zorgde.

“De FC Utrecht Business BBQ was ook dit jaar weer een mooie aftrap van het seizoen”, vertelde Commercieel Ambassadeur van FC Utrecht Gert Kruys. “Fantastisch om ruim vijfhonderd Business Club Leden te mogen ontvangen. Natuurlijk: veel bekenden die weer in contact kwamen met elkaar. Maar ook veel nieuwe gezichten waren van de partij. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag.”

Dat doet ook Astrid van der Haar, Accountmanager bij USG Finance. “Het was een mooie dag. We komen hier om ons netwerk verder uit te breiden. De Business BBQ is een moment voor verbintenis en uiteraard voor de gezelligheid. Ik vind het super dat FC Utrecht Vrouwen, dat ook werd gepresenteerd, weer van start gaat. Daar heb ik heel erg naar uitgekeken.”