Op een mooie zomerse dag stonden we eerst stil bij de week van de scheidsrechter. Voor aanvang van de wedstrijd gaf onze aanvoerder Thijs aan de scheidsrechter en de twee assistent-scheidsrechters een mooie FC Utrecht-mok. FC Utrecht O16 startte sterker maar was ook slordig in het eerste kwartier van de wedstrijd. De Graafschap O16 kwam er twee keer door maar Farris stond goed opgesteld. Na een half uur de eerste echte uitbraak van FC Utrecht O16 en Servatherio rondde mooi af, 1-0 voor de thuisploeg. In de 36ste minuut liep De Graafschap O16 door onze verdediging en zette de 1-1 op het bord.

Na rust hadden de spelers de opdracht van de trainer goed begrepen en begonnen gretig aan de 2de helft wat meteen een goede kans opleverde maar geen doelpunt. In de 62ste minuut kwamen Geronimo, Scott en Adam erin om wat meer scorend vermogen in de ploeg te brengen. Helaas in de 70ste minuut een aanval van De Graafschap O16, resulterend in de 1-2. Ties kwam er nog in om in de spits te helpen maar de wedstrijd eindigde in een 1-2 nederlaag voor de mannen van FC Utrecht O16.