Vandaag stond voor FC Utrecht O15 de bekerwedstrijd tegen Vitesse O15 op het programma. Trainer/coach Mourad El Idrissi gaf van te voren aan dat er mogelijk op een aantal plaatsen wijzigingen konden plaatsvinden. De gehele selectie was fit, bovendien er klopten een aantal spelers nadrukkelijk op de deur om te spelen. De ochtend begon nogal - qua weer nogal - nat. Gaandeweg werd het droger en de warming-up vond lekker in de zon plaats.

Vanaf de start was het volop druk zetten op Vitesse O15. Gedreven en gretig werd de aanval gezocht wat resulteerde in kansen. In de 6e minuut was het raak. Noah Bout kreeg de bal vanaf rechts strak voor en schoot raak: 1-0. Na de aftrap verloor Vitesse O15 de bal en Adam pikte de bal van de voet van een Vitesse O15 speler en ging er dribbelend vandoor. Hij speelde naar Miles en die schoot raak 2-0 in de 7e minuut. We bleven dominant voetballen, gretig honger naar meer. In de 16e minuut zorgde Noah voor de 3–0 door een door hem zelf opgezette aanval. De 4–0 was van Adam. Die kreeg de bal via een afgeslagen aanval pardoes voor zijn voeten, kapte de verdediger uit en schoot vanaf rand 16 diagonaal binnen. Vitesse O15 stelde hier een paar speldenprikken tegenover waarbij zij drie keer een corner kregen maar Mike hield zijn doel schoon.

In de tweede helft hetzelfde beeld als de eerste helft. Een aanvallend en gretig FC Utrecht O15. Adam was bijna bij elke goal betrokken. Hij speelde vandaag op 10 en deed dat voortreffelijk. Hij bereidde in de 41e minuut de 5–0 voor. Kwam van rechts op de achterlijn aangesneld, zag dat Noah vrij stond en was niet zelfzuchtig, Hij legde de bal af en Noah kon zo zijn derde doelpunt vieren, een mooie hattrick. De 6–0 was van Adam zelf. Twee minuten hiervoor miste Adam nog een penalty. De bal kwam van links over de 16 heen en Adam nam de bal aan, speelde de verdediger uit en schoof de bal in de verre hoek.

Vitesse O15 brak na de aftrap uit. Zij gingen met twee man op Mike af maar die liet zich niet verrassen en pakte de bal uitstekend. In de 52e minuut kwam Dealey in het veld voor Miles. Hij had nog geen vijf minuten nodig om zijn doelpunt te maken. Met een mooie stift zorgde hij voor de 7–0. Op de bank bereidde trainer El Idrissi een wissel voor, was nog wat aan het dubben en het leek alsof Bright voelde dat hij gewisseld zou worden en vond het nog even nodig om met zijn verkeerde been een prachtig doelpunt te maken, de 8–0. Zo kreeg Bright een soort van publiekswissel. De kroon op Adam zijn middag was de 9–0. Matteo liet de bal geweldig met een pass voor de voeten van Adam vallen. Hij slalomde om een aantal verdedigers en maakte zijn hattrick. Mike heeft vandaag de nul gehouden Een lekkere opsteker voor hem en het team.