Kaartverkoop voor Excelsior-thuis van start

25 oktober 2023

Prijzen van losse tickets gehalveerd voor duel dat in teken staat van Sint Maarten.

Tickets voor FC Utrecht – Excelsior zijn vanaf nu verkrijgbaar. Kaarten voor de Eredivisiepartij die op zondag 12 november om 20.00 uur begint in Stadion Galgenwaard kunnen ONLINE en in de FC Utrecht Fanshop worden aangeschaft. Op de wedstrijddag zijn kaarten bovendien te koop bij de stadionkassa’s.

Er is vrije kaartverkoop voor het duel met de Kralingers. Dat betekent dat je geen Seizoenkaart of Clubkaart nodig hebt om tickets aan te schaffen. Deze wedstrijd staat bovendien in het teken van Sint Maarten. Sint Maarten is de beschermheilige van de stad Utrecht. Hij deelde zijn rode mantel met een bedelaar, waardoor zijn witte onderrok zichtbaar werd. De rood-witte diagonaal is anno 2023 terug te vinden in het stadswapen, in het logo van FC Utrecht en in het tenue van de Utrechtse Eredivisionist.

In de geest van Sint Maarten zijn de prijzen van de losse tickets voor FC Utrecht - Excelsior, als ware het de mantel van de heilige Sint Maarten, gehalveerd. Ook businesskaarten voor de ’t Wed & Waard Lounge zijn voor de helft te verkrijgen voor deze wedstrijd. In datzelfde Sint Maarten-weekend speelt FC Utrecht Vrouwen bovendien ook een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Ook deze partij zal in het teken van de Utrechtse beschermheilige staan. Zo krijgen de Seizoenkaarthouders van FC Utrecht Vrouwen de mogelijkheid om iemand mee te nemen naar deze wedstrijd, worden er vanuit samenwerkingen Utrechtse goede doelen uitgenodigd en zal er voor thematische aankleding worden gezorgd op Sportcomplex Zoudenbalch. Tickets voor het duel van de vrouwen zijn vanaf donderdag te verkrijgen op de kaartverkooppagina van FC Utrecht Vrouwen.

Op zaterdag 11 november, daags voor de pot tussen FC Utrecht en Excelsior, wordt het feest van Sint Maarten gevierd.