FC Volendam - FC Utrecht onder leiding van Serdar Gözübüyük

02 oktober 2023

KNVB maakt aanstellingen bekend voor duels in Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie.

Op vrijdag 6 oktober, als FC Utrecht afreist naar Noord-Holland voor het treffen met FC Volendam, is Serdar Gözübüyük de leidsman. Om 20.00 uur wordt er die dag afgetrapt in het Kras Stadion in Volendam. 

Gözübüyük wordt geassisteerd door Erwin Zeinstra en Johan Balder. De vierde official in Volendam is Nick Smit. Vanuit Zeist is Dennis Higler de VAR, zijn assistent is Erik Koopman.

Ook Jong FC Utrecht komt op vrijdag 6 oktober in actie. In Noord-Brabant nemen de mannen van Hoofdtrainer Ivar van Dinteren het op tegen Helmond Sport. Boyd van Kommer leidt het duel in de Keuken Kampioen Divisie dat om 20.00 uur wordt afgetrapt. Assistent-scheidsrechters die avond in Helmond zijn Martijn Beijer en Robert Kunst. Luc Tissingh maakt het arbitrale kwartet compleet.

Op zondag 8 oktober neemt FC Utrecht Vrouwen het op tegen Telstar Vrouwen in Velsen-Zuid. Om 16.45 uur fluit Max Kok daar voor het eerste fluitsignaal. Hij wordt geassisteerd door Nick Stuurman en Alex Jansen. Vierde official bij dat duel is Arjen Nauta.