FC Utrecht - Excelsior in het teken van Sint Maarten

25 oktober 2023

Presentje voor Seizoenkaarthouders, losse ticketprijzen gehalveerd.

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Excelsior, op zondag 12 november, staat in het teken van Sint Maarten. In dat kader heeft FC Utrecht een presentje in petto voor alle Seizoenkaarthouders: zij mogen gratis iemand meenemen naar het duel met de Rotterdammers. De prijzen van losse tickets voor die partij zijn bovendien, als ware het de mantel van de heilige Sint Maarten, gehalveerd.

Sint Maarten is de beschermheilige van de stad Utrecht. Hij deelde zijn rode mantel met een bedelaar, waardoor zijn witte onderrok zichtbaar werd. De rood-witte diagonaal is anno 2023 terug te vinden in het stadswapen, in het logo van FC Utrecht en in het tenue van de Utrechtse Eredivisionist.

In de geest van Sint Maarten doet FC Utrecht rondom het thuisduel met Excelsior wat terug voor zijn trouwe supporters én iedereen die de wedstrijd wil bezoeken. Seizoenkaarthouders kunnen, als blijk van waardering voor hun onvoorwaardelijke steun tijdens de uitdagende openingsfase van dit seizoen, een vrijkaartje bestellen en zodoende iemand meenemen naar FC Utrecht – Excelsior. Voor die partij zijn de prijzen van losse tickets bovendien gehalveerd; als ware de mantel van Sint-Maarten.

Op zaterdag 11 november, daags voor de pot tussen FC Utrecht en Excelsior, wordt het feest van Sint Maarten gevierd.