In Bissen staat Oranje Onder 19 op woensdag 15 november tegenover Luxemburg Onder 19. Drie dagen later, in Wiltz, is Azerbeidzjan Onder 19 de opponent van de Nederlandse talenten, die de groepsfase op dinsdag 21 november in Bissen afsluiten met een partij tegen hun leeftijdsgenoten uit Bosnië-Herzegovina.

De nummers één en twee van deze pouleronde plaatsen zich voor een volgend kwalificatietoernooi, de zogeheten Eliteronde. Voor het team dat als derde eindigt, gloort ook nog hoop: van de dertien nummers drie voegt er zich één bij de equipes die doorstromen naar de volgende fase.

Tijdens de Eliteronde, die in 2024 wordt gespeeld, wordt bepaald welke landen zich plaatsen voor het Europees Kampioenschap. Dat toernooi vindt in de zomer van 2024 plaats in Noord-Ierland. Het Onder 19-team uit dat land is daarom automatisch geplaatst voor het eindtoernooi.

Rafik El Arguioui en Wessel Kooy staan stand-by voor Oranje Onder 19. Dat houdt in dat het tweetal in eerste instantie niet tot de selectie behoort, maar daar op een later moment nog wel aan kan worden toegevoegd.

De selectie van Oranje Onder 19:

Speler Club
David Kalokoh Ajax
Oualid Agougil Ajax
Silvano Vos Ajax
Jeremiah Esajas AZ
Tristan Kuijsten AZ
Kyanno Brito e Silva SL Benfica (Portugal)
Julian Rijkhoff Borussia Dortmund (Duitsland)
Jesse van de Haar FC Utrecht
Antoni Milambo Feyenoord
Givairo Read Feyenoord
Stijn Bultman Heracles Almelo
Dean Huijsen Juventus (Italië)
Ezechiel Banzuzi Oud-Heverlee Leuven (België)
Emmanuel van de Blaak PSV
Isaac Babadi PSV
Jason van Duiven PSV
Roy Steur PSV
Tim van den Heuvel PSV
Tygo Land PSV
Bernt Klaverboer sc Heerenveen
Hamza El Dahri Sparta Rotterdam