Nieuw FC Utrecht Magazine vanaf nu verkrijgbaar

22 november 2023

Tijdschrift gratis af te halen in FC Utrecht Fanshop.

Een nieuwe editie van het FC Utrecht Magazine is verschenen. Het blad, waarin onder meer interviews met Ron Jans en Linda Helbling te lezen zijn, is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

“Wat het trainersvak voor mij zo mooi maakt, is ten eerste: voetbal is een geweldig spel. Twee: ik vind het heerlijk om met mensen te werken, om me te verdiepen in mensen”, zegt Hoofdtrainer Jans in de nieuwe editie van het FC Utrecht Magazine. “Wie zijn ze, wat kunnen ze, wat kunnen ze verbeteren, hoe gedragen ze zich, hoe kunnen ze hun doelen bereiken en hoe kan ik ze daarbij helpen? Punt drie, en dat is misschien wel het belangrijkste: het gaat niet om jou, als trainer, het gaat om ons, het gaat om wij: je moet er een team van maken. Die drie facetten, daar smul ik van. En dat verveelt nooit.”

Helbling, Hoofdtrainer van FC Utrecht Vrouwen, vertelt in het tijdschrift van FC Utrecht uitgebreid over de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in Nederland én zoomt natuurlijk in op haar eigen ploeg. “In het begin vroegen mensen zich natuurlijk af: ‘Wordt het wel een team, daar in Utrecht, waar ze een volledig nieuwe selectie moeten samenstellen?’ Ik denk dat ze bij veel clubs inmiddels denken: Het wordt nog een hele uitdaging om FC Utrecht Vrouwen te verslaan. Ze nemen ons steeds serieuzer en dat is fijn.”

In het FC Utrecht Magazine maakt de lezer bovendien nader kennis met alle spelers en speelsters van dit seizoen, vertellen de vijf Denen van FC Utrecht wat meer over zichzelf, staat een column van commissaris Kees Jansma en nog veel meer.

Loop dus binnenkort even de Fanshop in als je in de buurt bent, en neem een gratis exemplaar mee. De winkel van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard is open van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.