Maandag 13 november
Rafik El Arguioui neemt met Marokko Onder 20 in Tunesië deel aan een toernooi voor Noord-Afrikaanse landenteams. In de openingspartij is Libië Onder 20 de tegenstander.

Woensdag 15 november
De tweede partij voor Marokko Onder 20 en El Arguioui die op het programma staat: een clash met Algerije Onder 20.

Voor Jesse van de Haar begint met Oranje Onder 19 deze dag een EK-kwalificatietoernooi. De eerste tegenstander in het Luxemburgse Bissen is, vanaf 18.00 uur, Luxemburg Onder 19.

Donderdag 16 november
Lukt het Calvin Raatsie en Ryan Flamingo met Jong Oranje de perfecte score in de EK-kwalificatiereeks voort te zetten? Op die vraag volgt deze avond een antwoord. Vanaf 20.00 uur is Jong Gibraltar de tegenstander in het Yanmar Stadion in Almere.

Twee uur eerder begint in het Deense Silkeborg al een oefenwedstrijd tussen Denemarken Onder 20 en Zweden Onder 20. In die partij komen mogelijkerwijs FC Utrecht’s Silas Andersen en Emil Rohd Schlichting in actie.

Nog eens drie uur daarvoor, om 15.00 uur dus, wordt in Spanje begonnen aan de oefenmatch Jong Denemarken – Jong Marokko. FC Utrecht-middenvelder Oscar Fraulo behoort tot de Deense selectie.

Vrijdag 17 november
El Arguioui staat met Marokko Onder 20 voor zijn derde wedstrijd in een tijdsbestek van vijf dagen. Deze keer de tegenstander: Tunesië Onder 20.

In Spanje speelt Oranje Onder 17 een vriendschappelijke partij tegen Zuid-Korea Onder 17. FC Utrecht’s Frederick Reuter maakt mogelijk speelminuten in San Pedro del Pinatar, waar om 15.00 uur wordt afgetrapt.

Verderop in Spanje, in Huelva, treedt Hugo Novoa met Jong Spanje in een EK-kwalificatiewedstrijd aan tegen Jong Hongarije. Die partij begint om 21.00 uur.

Zaterdag 18 november
Oranje Onder 19 zet een EK-kwalificatietoernooi in Luxemburg voort. Het team, waartoe ook Van de Haar behoort, kruist vanaf 16.00 uur de degens met Azerbeidzjan Onder 19.

Met de Olympische ploeg van de Verenigde Staten bereidt Taylor Booth zich deze week voor op de Olympische Spelen van komende zomer. Tijdens een trainingskamp in Spanje staan twee oefenduels op de rol, waarvan deze dag de eerste plaatsvindt: de Amerikanen sparren met de Olympische ploeg van Irak. De aftrap is om 17.00 uur.

Zondag 19 november
Voor de tweede keer in een tijdsbestek van drie dagen sparren Denemarken Onder 20 en Zweden Onder 20 met elkaar. Dat houdt in dat de FC Utrecht’ers Andersen en Rohd Schlichting deze dag misschien speelminuten maken in Silkeborg. Daar wordt om 15.00 uur afgetrapt.

Drie uur eerder, in Spanje, staat FC Utrecht’s Reuter met Oranje Onder 17 op zijn beurt ook voor de tweede keer in drie dagen tijd tegenover dezelfde opponent: Zuid-Korea Onder 17.

Maandag 20 november
Met Jong Oranje zijn Raatsie en Flamingo toe aan de zesde wedstrijd van deze EK-kwalificatiecyclus. Er staat een uitduel met Jong Zweden op het programma. Die partij begint om 18.00 uur.

Een uur later gaat de EK-kwalificatiewedstrijd Jong Wales – Jong Denemarken van start. FC Utrecht’s Fraulo maakt misschien zijn opwachting in Newport.

Dinsdag 21 november
Een tweede en afsluitende oefenwedstrijd voor het Amerikaans Olympisch Elftal, FC Utrecht’s Booth incluis: in Spanje staat een oefenduel op de rol met het Onder 23-team van Marokko. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt.

Een half uur later begint, even verderop in Spanje, de wedstrijd Oranje Onder 16 – Denemarken Onder 16. Daarbij komen mogelijkerwijs de FC Utrecht-talenten Jaygo van Ommeren en Melih Junuzov in actie.

Voor Marokko Onder 20 en FC Utrecht’s El Arguioui komt vandaag een toernooi voor Noord-Afrikaanse landenteams ten einde. Tijdens de slotpartij is Egypte Onder 20 de opponent.

Ook het EK-kwalificatietoernooi van het Oranje Onder 19 waarvoor Van de Haar is geselecteerd eindigt deze dag. Het slotstuk: een partij tegen Bosnië-Herzegovina vanaf 18.00 uur.

Novoa’s Jong Spanje speelt in Leuven een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong België. Dat duel begint om 20.00 uur.

Donderdag 23 november
De tweede tegenstander van Oranje Onder 16 tijdens de Football Federation Cup in Spanje is Saoedi-Arabië Onder 16. FC Utrecht’s Van Ommeren en Junuzov behoren tot de Nederlandse selectie. De match begint om 16.00 uur.

Zondag 26 november
Oranje Onder 16, met de FC Utrecht-talenten Van Ommeren en Junuzov, sluit de Football Federation Cup af met een wedstrijd tegen Mexico Onder 16. In het Spaanse La Nucia, waar het eerste elftal van FC Utrecht nog eens op trainingskamp was, gaat de bal om 12.00 uur rollen.