'Genoten van een topavond!'

27 november 2023

Ruim 150 leden van FC Utrecht Business van de partij bij Jeu de Boules-toernooi.

Een mooie opkomst, een smaakvol burgerbuffet, waardevolle contacten en – last but not least – een spannende sportieve strijd op de banen van de JEU de Boules Bar in Utrecht: ruim 150 leden van FC Utrecht Business hebben genoten van een sportief event.

De FC Utrecht Business-leden worden bij binnenkomst in de JEU de Boules Bar in Utrecht ontvangen met een drankje en na een welkomstwoord genieten zij gezamenlijk van een smaakvol burger buffet. Nadat de nodige contacten zijn gelegd en verhalen zijn uitgewisseld, worden de aanwezigen verdeeld over 22 teams, die na een korte speluitleg met elkaar de sportieve strijd aangaan op de jeu de boules-banen.

Na de nodige spannende en sportieve wedstrijden worden de winnaars in de bloemetjes gezet. En na een gezamenlijk drankje ter afsluiting gaan de leden weer op huis aan; allemaal een ervaring rijker, stuk voor stuk de nodige nieuwe contacten rijker, en in sommige gevallen ook met een mooie trofee onder de arm.

“Ondanks dat ik beter overweg kan met een voetbal dan met die kleine jeu de boules-ballen, heb ik wederom genoten van een goed georganiseerde avond”, blikt Jasper van Krevelend, Key Accountmanager bij Audax Renewables, terug. “Ik heb bij dit event van FC Utrecht Business weer leuke, interessante mensen leren kennen. Een topavond, dus!”

Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht kijkt eveneens met een goed gevoel terug op het event. “Dit was de tweede keer dat wij een event organiseerden in samenwerking met JEU de Boules Bar in Utrecht. Met een mooie opkomst van ruim 150 leden kijken wij terug op een zeer geslaagde avond”, aldus Broerse. “Dit event deed het sportieve en het zakelijke weer op een mooie manier samenkomen.”