FC Utrecht Vrouwen op bezoek bij ongeslagen Ajax Vrouwen

05 november 2023

Bal gaat op De Toekomst om 12.15 uur rollen.

FC Utrecht Vrouwen gaat vanmiddag (zondag) op bezoek bij Ajax Vrouwen. De thuisploeg is dit seizoen nog ongeslagen, FC Utrecht Vrouwen won liefst vier van de zes partijen. De aftrap is op De Toekomst in Amsterdam om 12.15 uur.

FC Utrecht Vrouwen hield aan de vorige twee duels één punt over. Thuis tegen ADO Den Haag Vrouwen werd het 0-0, op bezoek bij PSV Vrouwen ging de ploeg van Hoofdtrainer Linda Helbling voor het eerst dit seizoen onderuit: 4-0. In de eerste vier speelrondes van de jaargang won het vrouwenvoetbalteam van FC Utrecht juist telkens.

Amsterdamse voetbalsters schaken op meerdere borden
Ajax Vrouwen schaakt op meerdere borden dit seizoen. Het team uit Amsterdam heeft zich ten koste van FC Zürich Vrouwen geplaatst voor de Women’s Champions League en treft daarin de vrouwenelftallen van Paris Saint-Germain, FC Bayern München en AS Roma.

Ajax Vrouwen ongeslagen
In de Eredivisie is Ajax Vrouwen dit seizoen nog ongeslagen. De Noord-Hollandse vrouwen wonnen drie keer en speelden een partij gelijk. In de laatste vijf partijen die Ajax Vrouwen speelde, incasseerde het team geen enkele tegentreffer. De laatste keer dat de keepster van Ajax Vrouwen een bal uit het net moest halen, was op 15 september. Dana Breewel klopte toen namens Excelsior Vrouwen goalie Regina van Eijk.

Updates via Instagram Stories
De wedstrijd Ajax Vrouwen – FC Utrecht Vrouwen begint op Sportpark De Toekomst in Amsterdam om 12.15 uur. FC Utrecht Vrouwen verzorgt via Instagram Stories updates over de wedstrijd.