Play-offs: kaartverkoop thuisduel van start

24 mei 2023

Tickets voor duel in Stadion Galgenwaard vanaf nu verkrijgbaar.

De kaartverkoop voor de heenwedstrijd van de halve finale van de play-offs om Europees voetbal, FC Utrecht โ€“ Sparta Rotterdam, is van start gegaan. Tickets voor het duel dat op donderdag 1 juni om 21.00 uur begint in Stadion Galgenwaard zijn ONLINE en in de FC Utrecht Fanshop verkrijgbaar. Er is vrije kaartverkoop, en er is dus geen (Seizoen)Clubkaart voor nodig om losse tickets aan te schaffen.

Tickets voor de Bunnikside en de Cityside kosten 15 euro per stuk. Kaarten voor de Noordtribune en de Zuidtribune gaan รก 20 euro over de toonbank.

Seizoenkaarthouders kunnen een kaartje voor hun eigen plekkie kopen voor de helft van de prijs. Deze plekkies zijn tot en met maandag 29 mei 10.00 uur gereserveerd. Alle stoelen die voor dat moment niet verkocht zijn, komen vervolgens beschikbaar in de openbare verkoop. Vanaf dat moment vervalt ook de korting voor de Seizoenkaarthouders.

Wie een Seizoenkaart heeft en meerdere tickets aanschaft, krijgt alleen het kaartje van zijn of haar eigen plekkie voor de helft van de prijs. Voor de overige kaarten geldt dan het normale tarief.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree op vertoon van hun Gouden Seizoenkaart.