Maak zondag de uitreiking van de David di Tommaso Trofee mee

24 mei 2023

Wie sleept dit seizoen de publieksprijs in de wacht? Na afloop van FC Utrecht – FC Emmen wordt het duidelijk.

Wie wordt de opvolger van Quinten Timber als winnaar van de David di Tommaso Trofee? Op die vraag volgt zondagmiddag, direct na afloop van FC Utrecht – FC Emmen, het antwoord. Voorzitter Teun den Hartog van SupportersVereniging FC Utrecht, dat de verkiezing van de populairste speler van het seizoen organiseert, presenteert de ceremonie. Marianne Werdler, voormalig medewerkster van FC Utrecht en een goede vriendin van de familie Di Tommaso, reikt de prijzen uit.

Utrechter Quinten Timber won de publieksprijs afgelopen seizoen. De middenvelder bleef Amersfoorter Bart Ramselaar en toenmalig captain Willem Janssen voor.

Drie spelers uit de huidige selectie van FC Utrecht wonnen de David di Tommaso Trofee al eens: Sander van de Streek in 2021, Mark van der Maarel in 2018 en Mike van der Hoorn in 2013. Ook Hoofdtrainer Michael Silberbauer heeft de prijs in het verleden in de wacht gesleept: hij bleef in 2009 Michel Vorm en Mihai Nesu voor.

Blijf zondag, na afloop van FC Utrecht – FC Emmen, dus nog even op je plekkie en maak de uitreiking van de David di Tommaso Trofee mee.