Leden Junior Tigers en Jonge Garde aan de bak tijdens Voetbalclinic

01 mei 2023

Sportcomplex Zoudenbalch decor voor sportieve middag.

Relaxen in de meivakantie? Niet als het aan de leden van de Junior Tigers en Jonge Garde ligt! Zij konden niet wachten totdat ze de Voetbalclinic op Sportcomplex Zoudenbalch af mochten trappen, die vorige week woensdag werd georganiseerd.

In twee groepen van ongeveer veertig leden komen de jonge FC Utrecht-supporters op woensdag 26 april naar de Koningsweg in Utrecht, waar zij op het veld naast de spelers van Jong FC Utrecht mogen trainen. In samenwerking met de FC Utrecht Experience wordt er een trainingsprogramma georganiseerd in de vorm van een Voetbalclinic voor de leden van de Junior Tigers en Jonge Garde.

Na een korte introductie beginnen de enthousiaste kinderen en jongeren aan een gezamenlijke warming-up. Vervolgens wordt de groep verdeeld op basis van niveau en leeftijd, om zo in kleinere groepen te werken aan techniek, balgevoel en inzicht. De Voetbalclinic eindigt natuurlijk met een partijtje. Tussen de diverse speloefeningen door krijgen de kinderen en jongeren een heleboel persoonlijke tips van enthousiaste trainers en coaches. Een zeer geslaagde en sportieve dag voor de leden van de Junior Tigers en Jonge Garde, met één en al voetbal en plezier!