Alles gaven ze, de spelers van Jong FC Utrecht. En tot een kwartier voor tijd was dat vorige week ook daadwerkelijk genoeg om Willem II in balans te houden. Maar uiteindelijk, in een door dik 13.000 mensen bezocht Koning Willem II Stadion, dolven de Utrechtse talenten toch het onderspit: 3-0 werd het voor de Tricolores.

Goede serie in thuisduels
Op eigen veld verzamelde het team van Hoofdtrainer Darije Kalezic de voorbije periode de nodige punten. Aan de remise van vorige week maandag tegen FC Den Bosch (0-0) gingen overwinningen op Jong Ajax (2-1) en TOP Oss (4-2) vooraf.

Mooie afsluiting
Het seizoen op een mooie manier afsluiten tegen VVV-Venlo, daar gaat Jong FC Utrecht voor. Twee keer eerder kwamen de Venlonaren op bezoek bij de Utrechtse beloftenploeg. In het seizoen 2016/2017 eindigde het onderonsje in de Domstad in 0-0 en in de jaargang 2021/2022 werd het 2-3 voor de Limburgers, waarvoor toen twee oud-spelers van FC Utrecht scoorden: Nick Venema en Mitchell van Rooijen.

Weerzien met bekenden
Tegenwoordig spelen Venema en Van Rooijen nog altijd voor VVV-Venlo, waar ook de oud-FC Utrecht’ers Rick Kruys (trainer), Willem Janssen (technisch manager) en Özcan Yasar (aanvaller) actief zijn. Voor de Limburgers is Jong FC Utrecht-uit niet de laatste partij van het seizoen, want de geel-zwarten hebben zich gekwalificeerd voor de play-offs waarin één Eredivisieticket te verdienen is.

Tickets online en aan de kassa’s verkrijgbaar
Tickets voor het duel met VVV-Venlo zijn ONLINE verkrijgbaar en vanavond vanaf 19.00 uur ook te koop bij de kassa’s van Sportcomplex Zoudenbalch. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen HIER een gratis ticket bestellen voor de wedstrijd van vanavond. Dat ticket, en niet het Seizoenkaartpasje, is een geldig entreebewijs voor het duel met de Limburgers.

Live verslag via Twitter en Instagram Stories
Wie niet van de partij is vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch, kan via Twitter en Instagram Stories het verslag van de wedstrijd volgen. Ook komen flitsen van het duel voorbij in het schakelprogramma dat ESPN uitzendt.