Beloften voor laatste uitduel van seizoen naar Tilburg

12 mei 2023

Jong FC Utrecht gaat vanavond (vrijdag) op bezoek bij Willem II.

De laatste uitwedstrijd van het seizoen 2022/2023 staat vanavond (vrijdag) voor Jong FC Utrecht op de rol. Het team van Hoofdtrainer Darije Kalezic gaat op bezoek bij Willem II. In Tilburg wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Aan kansen geen gebrek voor Jong FC Utrecht afgelopen maandagavond in Stadion Galgenwaard. Maar de bal wilde er maar niet in. En zo eindigde het thuisduel met FC Den Bosch in 0-0. En werd het record van drie achtereenvolgende thuisoverwinningen niet geĆ«venaard.

Uitdoelpunten
Scoren lukte Jong FC Utrecht ook niet in de laatste zes uitpartijen die het team speelde. De laatste uittreffer van het beloftenteam dateert van 3 februari, toen in Almelo tegen Heracles Mees Rijks trefzeker was. Opvallend is dat die treffer juist het einde betekende van een reeks van zes uitduels waarin Jong FC Utrecht tot scoren kwam.

Tilburgers mikken op promotie
Willem II heeft het vizier gericht op promotie naar de Eredivisie en zal dat doel via de nacompetitie moeten bereiken. De Tilburgers zijn acht duels ongeslagen en wonnen van die acht partijen er zes. In de laatste zes thuisduels die Willem II speelde, kwam de ploeg van voormalig FC Utrecht-speler Reinier Robbemond telkens minstens twee keer tot scoren.

Live updates via Twitter
De wedstrijd Willem II - Jong FC Utrecht begint vanavond (vrijdag) in het Koning Willem II Stadion om 20.00 uur. Via Twitter doet FC Utrecht rechtstreeks verslag van de match in Tilburg, waarvan flitsen ook worden uitgezonden door ESPN in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag.