De O14 van FC Utrecht speelde op een winderig Sportcomplex Zoudenbalch tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord O14. Bij winst kon de thuisploeg de voorsprong op Feyenoord vergroten naar 6 punten. In de heenwedstrijd werd in de eindfase van de wedstrijd de enige nederlaag tot dusver geleden, vooraf waren de verwachtingen dus hooggespannen.

FC Utrecht O14 kwam goed uit de startblokken en speelde een zeer dominante eerste helft. Het veroverde veel ballen op de helft van de Rotterdammers. Na de 1-0 uit een penalty kreeg FC Utrecht O14 meerdere grote kansen maar was de eindpass of afronding onvoldoende om verder uit te lopen.

De tweede helft speelde Feyenoord O14 met de wind mee en had FC Utrecht O14 moeite met het directe spel en lukte het geen van beide ploegen lang de bal te houden. Uit een dieptepass werd slecht ingegrepen en scoorde Feyenoord O14 de gelijkmaker. Ook in deze helft werden veel kansen gecreĆ«erd maar niet benut. In de slotfase ontstonden er aan beide kanten grote ruimtes en was FC Utrecht O14 de gelukkigste met een goal in de slotminuut van Boaz.

FC Utrecht O14 heeft laten zien veel strijd te leveren en doet goede zaken op de ranglijst.