Legends Day: een weerzien met oude bekenden

29 maart 2023

Tientallen oud-spelers zondag te gast bij FC Utrecht - FC Volendam.

Terug van enkele jaren weggeweest bij FC Utrecht: Legends Day. Tientallen oud-spelers van FC Utrecht zijn zondag van de partij bij het duel met FC Volendam. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd krijgen zij de kans bij te kletsen en herinneringen op te halen in een eigen ‘Legends Lounge’, en in de rust van de partij maken de oud-spelers een ereronde door Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht hecht waarde aan de verbinding tussen oud-spelers onderling, en de band tussen supporters en oud-spelers van de club. Legends Day is een initiatief dat hier bij uitstek op aansluit.

Zondag zijn in Stadion Galgenwaard onder meer spelers aanwezig uit alle wedstrijden waaraan FC Utrecht een prijs overhield; de bekerfinales van 1985, 2003 en 2004, alsmede het duel om de Johan Cruijff Schaal van 2004.

Mooi dat jullie er komend weekend zijn, Frans Adelaar, Elroy Asmus, Han Berger, Pieter Bijl, Karel Bonsink, Foeke Booy, Pascal Bosschaart, Bas van den Brink, Joost Broerse, Marco Cabo, Hans van Breukelen, Willem Flight, Bert Gozems, Hans van de Haar, Harry van den Ham, Johan van der Hooft, Willem Janssen, Jean-Paul de Jong, Sander Keller, Ton de Kruijk, Marcel Lindenaar, John van Loen, Joop van Maurik, Erik van der Meer, Jacob Mulenga, Marcel van der Net, Stefan Postma, Ben Rietveld, Jan van Staa, Ed van Stijn, Harry Suvee, Koos van Tamelen, Gerard Tervoort, Rick Testa La Muta, Leo van Veen, Herman Verrips, Marc Verroen, Michel Vorm, Stijn Vreven, Erik Willaarts en Jan Wouters!