Netwerken en genieten aan de Hilversumse Heide

13 juni 2023

Ruim 150 Business Club Leden van de partij bij Skyboxdiner.

Brasserie Zonnestraal in Hilversum was het prachtige decor van het jaarlijkse FC Utrecht Skyboxdiner. Ruim 150 Business Club Leden genoten tijdens dit event, exclusief voor leden uit de (thematische) skyboxen en de Executive Lounge, van overheerlijk eten, live-entertainment en uiteraard de mogelijkheid om op topniveau te netwerken.

De Business Club Leden van FC Utrecht die van de partij zijn in Hilversum worden ontvangen met een drankje. Na het welkomstwoord van FC Utrecht, Brasserie Zonnestraal en Rosco Catering gaan de ruim 150 aanwezigen aan tafel om te genieten van een heerlijk diner, verzorgd door Rosco Catering.

Naast het feit dat aan tafel volop wordt genoten van het smakelijke eten, wordt ook genetwerkt en bewonderend gekeken en geluisterd naar live-entertainment. Een dj en saxofonist Elena, via Gold Music, geven het samenzijn extra cachet.

Ook na het diner is er nog de gelegenheid te netwerken. Na afloop ontvangen alle aanwezigen een zonnebloem en daarmee wordt een geslaagde editie van het Skyboxdiner afgesloten.

“Het was een zeer geslaagde avond bij Brasserie Zonnestraal in Hilversum. De catering was erg goed verzorgd en de locatie is uniek”, aldus Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht. “De gehele avond waren er bovendien genoeg mogelijkheden om te netwerken. Wij kijken uit naar het volgende event.”

Max Pierik, Accountmanager bij Sunday, genoot van het samenzijn in Hilversum. “Met zijn tweeën kwamen wij zonder verwachtingen aan bij het Skyboxdiner van FC Utrecht. De sfeer en de service was top”, vertelde Pierik. “Mede door een goede ontvangst, het eten en de connecties die werden gemaakt aan tafel was het een geslaagde avond. Aan te raden voor jong, oud, voetbalfan of niet!”

“Wij zijn ontzettend dankbaar dat we op onze unieke plek aan de Hilversumse Heide een mooi diner met een Utrechtse sfeer hebben kunnen verzorgen”, zei Hanna Stam, Sales Manager bij Rosco Catering. “Van een Utrechtse Jochies-cocktail tot een chocolade bloempotje met munt. Dank aan de organisatie en aan alle skyboxgasten van FC Utrecht. De sfeer was super!”