De kracht van verbinding tijdens U4U Sportdag

16 juni 2023

Tweede editie U4U Sportdag op Sportcomplex Zoudenbalch geslaagd.

Op woensdag 14 juni werd de tweede editie van de U4U Sportdag georganiseerd. Onder de bevlogen leiding van de FC Utrecht OldStars deden ruim zestig deelnemers mee aan een sportieve dag gericht op inclusiviteit, vol activiteiten op Sportcomplex Zoudenbalch.

Elkaar in kracht brengen staat centraal op woensdag 14 juni tijdens de U4U Sportdag. Het verbinden van deelnemers en het beleven van samenwerking op basis van gelijkwaardigheid is het doel. Deelnemers afkomstig uit verschillende doelgroepen zoals de FC Utrecht Oldstars, JOU Jongerenwerk Utrecht, Philadelphia Zorg, Talents030, medewerkers van FC Utrecht en re-integratie deelnemers van U4U, met vooral meer overeenkomsten dan verschillen en natuurlijk de grootste overeenkomst: de liefde voor FC Utrecht. Iedereen is welkom op Sportcomplex Zoudenbalch, onder de rook van Stadion Galgenwaard.

Latje trappen, Klein Duimpje-voetbal, een pannakooi, voetbaldarts en voetgolf, alle spellen en activiteiten werden aangegrepen om er een onvergetelijke dag van te maken. Met een gezamenlijke lunch en een Walking Football-toernooi tot slot werd een sfeervolle dag uiteindelijk meer dan geslaagd afgesloten.