Abseilen van Stadion Galgenwaard? Beleef het in het Park voor Sport!

14 juni 2023

Sportcampus Traiectum realiseert Pop-up Park rondom thuishaven Utrechtse FC.

Aanstaande zondag 18 juni opent in Utrecht-Oost het Pop-up Park voor Sport gerealiseerd door Sportcampus Traiectum, waar FC Utrecht onderdeel van is. Zo is het onder andere mogelijk om te abseilen of tokkelen van Stadion Galgenwaard. Naast deze unieke activiteit zijn er talloze andere sporten gratis te beoefenen rondom de thuishaven van FC Utrecht.

Vanaf 11.00 uur is het komende zondag mogelijk om je gratis in te schrijven voor het tokkelen van Stadion Galgenwaard. Let wel op, vol=vol! Wees dus op tijd, om gegarandeerd te zijn van een plekje. Vind jij dit toch wat spannend? Dan kan je er nog altijd voor kiezen om van een lagere hoogte te abseilen.

Naast het tokkelen en abseilen zijn er nog tal van andere sporten te beleven in het Park voor Sport. Ook zijn Gregory Sedoc (atleet), Germaine de Randamie (vechtsporter), Sietse van Berkel (BMX) en de spelers van Kampong Hockey aanwezig om samen met jou in beweging te komen!

Kijk voor meer informatie over het Park voor Sport en andere initiatieven van FC Utrecht en Sportcampus Traiectum, gedurende de Dutch Health Week, op DEZE website.