FC Utrecht Vrouwen spart nog vijf keer voor competitiestart

19 juli 2023

Duels van vrouwenploeg gratis toegankelijk.

FC Utrecht Vrouwen speelt nog vijf oefenwedstrijden voordat in het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september de Azerion Vrouwen Eredivisie begint. Alle oefenmatchen die de ploeg van Hoofdtrainster Linda Helbling de komende tijd speelt, zijn gratis te bezoeken.

De equipe van Helbling kruist op vrijdag 11 augustus de degens met PEC Zwolle Vrouwen. Dat duel begint om 15.00 uur op Sportpark Zandeinde in Lemele.

Op vrijdag 18 augustus is AZ Vrouwen de tegenstander van FC Utrecht Vrouwen op Sportcomplex Zoudenbalch. Het duel met de Noord-Hollandse ploeg, die komend seizoen debuteert op het hoogste niveau en de plek inneemt van VV Alkmaar, begint om 19.30 uur.

Ook om 19.30 uur, maar dan op dinsdag 22 augustus: Feyenoord Vrouwen – FC Utrecht Vrouwen. De match tussen die twee Eredivisionisten wordt gespeeld op Varkenoord in Rotterdam.

In Groesbeek, bij Achilles ’29, staat FC Utrecht Vrouwen op zaterdag 26 augustus vanaf 17.00 uur tegenover 1. FC Köln Vrouwen. Het Keulse team eindigde afgelopen seizoen als negende in de hoogste divisie voor vrouwen in Duitsland.

In die competitie finishte MSV Duisburg Vrouwen als tiende, en die equipe is de laatste tegenstander van FC Utrecht Vrouwen in aanloop naar de competitiestart. De afsluitende oefenpartij van FC Utrecht Vrouwen is op zaterdag 2 september op Sportcomplex Zoudenbalch, waar die dag om 17.30 uur wordt afgetrapt.

Het volledige WEDSTRIJDOVERZICHT van FC Utrecht Vrouwen.