FC Utrecht Business sluit seizoen af met geslaagde Golfdag

03 juli 2023

Bijna honderd leden van FC Utrecht’s zakelijke netwerk beleven een topdag bij Golfclub Amelisweerd.

Geoefende spelers of gemotiveerde beginners: er was voor ieder wat wils te beleven tijdens de FC Utrecht Golfdag bij Golfclub Amelisweerd. Het mooie programma, heerlijke weer, uitstekende gezelschap en de lekkere lunch, barbecue én borrel maakten van de geslaagde golfdag een prachtige afsluiting van het seizoen 2022/2023 van FC Utrecht Business.

Wie zich wilde wagen aan 18 holes Texas Scramble, kon ’s morgens al van start op Golfclub Amelisweerd. Daar was er een hartelijk ontvangst, de gelegenheid om de driving range te gebruiken en werden na een openingswoord lunchpakketten uitgedeeld. Voor de wat minder ervaren spelers was er in de middag een door een golfprofessional verzorgde clinic.

Voor zowel de Texas Scramble-spelers als de deelnemers aan de clinic gold dat vanaf een uur of vijf het tijd was om de clubs op te bergen en aan te schuiven voor een overheerlijke barbecue, de prijsuitreiking en een afsluitende borrel. Na een heerlijke dag keerden alle 85 deelnemende Business Club Leden, na ontvangst van een goodiebag, weer terug naar huis.

De Golfdag was de laatste activiteit die FC Utrecht Business in seizoen 2022/2023 organiseerde. “Een mooie afsluiting van een seizoen met vele leuke Business Events”, aldus Joost Broerse, Partnership Director van FC Utrecht. “De ervaren golfers lieten hun kunsten zien op de baan en de leden met wat minder ervaring leerden onder begeleiding van een pro de basis van de sport. Mede dankzij Golfclub Amelisweerd en het lekkere weer kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.”

Adinda Tromp – van Manen, General Manager van Golfclub Amelisweerd, genoot andermaal van het bezoek van de Business Club van FC Utrecht. “Wij zijn blij dat wij ook voor de tweede editie van de FC Utrecht Golfdag een grote groep leden mochten ontvangen”, vertelde ze. “De weersomstandigheden waren top en ik heb veel mooie slagen gezien. De barbecue en de borrel maakten de dag tot een succes. Wij hopen de Leden van FC Utrecht Business snel weer te mogen ontvangen.”

 

Een van de Leden van de Business Club van FC Utrecht die van de partij was bij Golfclub Amelisweerd was Jan de Zeeuw, Managing Director bij Interim2Day BV. “Een prima verzorgde FC Utrecht Golfdag”, vat hij de afsluitende activiteit van seizoen 2022/2023 van FC Utrecht Business samen. “We hebben ons goed vermaakt op deze mooie dag met een 18-holes rondje Texas Scramble. We dachten de neary binnen te slepen, maar helaas vielen wij dit keer niet in de prijzen. Dank aan FC Utrecht en Golfclub Amelisweerd voor de organisatie.”