FC Utrecht O15 trof vandaag Ajax O15, in het verleden was gebleken dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Meteen in de 3e minuut een goede aanval van Ajax O15, de aanvaller van Ajax O15 werd in de 16 meter gevloerd, penalty! De penalty werd fantastisch gepareerd door keeper Farris Karam! Ajax O15 was gretig en zette hoog druk, FC Utrecht O15 probeerde onder de druk uit te voetballen en zette in de 17e minuut een goede aanval op, spits Austyn Jones kwam in kansrijke positie net voor de zestien en werd gevloerd door een Ajax verdediger, de nummer 3 van Ajax O15 moest het veld verlaten met rood.

In de 20e minuut was het raak voor Ajax O15, de bezoekers scoorden de 0-1. FC Utrecht O15 scoorde niet veel later in de 29e minuut de gelijkmaker. Verdediger Noël Beulens gaf een goede pass op aanvaller Melih Junuzov die hem in de touwen schoot.

We gingen met 1-1 de kleedkamers in.

Direct na de aftrap was het Ajax O15 dat in de 1e minuut de 1-2 binnenschoot. In de 9e minuut was het weer raak, Ajax O15 wist met 10 man weer een goede aanval op te zetten en zette de 1-3 op het (figuurlijke) scorebord.

Niet veel later ging trainer Mourad El Idrissi wisselen, spelers Thijs van Ingen, Noël Beulens en Scott Jansen maakten plaats voor de verse krachten Lamine Camara, Dylan van Houten en Nour Bouhilal.

FC Utrecht O15 liet zich niet uit veld slaan scoorde niet veel later in de 15e minuut de 2-3 op aangeven van Austyn Jones wist Melih Junizov de bal achter de uitstekende keeper Mark Engel (die overigens ook in de jeugd bij FC Utrecht heeft gespeeld) te krijgen.

FC Utrecht O15 had moeite met de snelle aanvallers van Ajax O15 en moest in de 25e minuut toezien hoe Ajax O15 de 3-4 maakte.

Trainer Mourad El Idrissi liet het hier niet bij zitten en bracht verdediger Finn Dwinger en Mats van Engelen in het veld voor Yassir Makhlouf en Stan Pietersen.

Ajax O15 bleef ondanks met een man minder vol doorgaan op de aanval en beloonde zich in de 35e minuut met een doelpunt: 3-5.

Nu was het alles of niets voor FC Utrecht O15, de spelers werden door trainer Mourad aangespoord dat ze alles moesten geven! In de extra tijd 42e minuut wist Austyn Jones de bal vanuit de rebound snoeihard in de touwen te schieten: 4-5!
Meteen na de aftrap joeg FC Utrecht O15 Ajax O15 af en wist op miraculeuze wijze ook nog eens de 5-5 te maken, Jaygo van Ommeren wist op aangeven van Servahterio Steffens de gelijkmaker te scoren!

Niet veel later luidde het eindsignaal van de wedstrijd, een knotsgekke wedstrijd met twee teams die voor de volle winst gingen maar zich tevreden moesten stemmen met een gelijkspel.

Lees onder het wedstrijdverslag van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend.