Silberbauer: ‘Wij moeten naar onszelf kijken’

24 januari 2023

Hoofdtrainer Michael Silberbauer blikt vooruit op Excelsior-thuis.

Na de verloren wedstrijd van afgelopen zondag in Enschede mag FC Utrecht morgen (woensdag) alweer aan de bak in de Eredivisie. Excelsior komt op bezoek in Stadion Galgenwaard, waar er om 21.00 uur wordt afgetrapt. Vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikt Hoofdtrainer Michael Silberbauer vooruit op die wedstrijd.

Over de tegenstander van morgenavond is Silberbauer duidelijk: “Excelsior is een goed georganiseerd team dat vooral goed is in counters en standaardsituaties, daar zullen we scherp op moeten zijn.” Het belang van de wedstrijd van morgen ziet de oefenmeester maar al te goed in: “We moeten niet naar andere clubs om ons heen kijken, we moeten naar onszelf kijken. We moeten elke wedstrijd beter worden, zodat wij ook onze punten gaan pakken.”

De Deen is in ieder geval blij weer supporters in het stadion achter zich te hebben morgen: “Het is altijd fijn als je je eigen supporters weer daar hebt. Ook in de uitwedstrijden willen we natuurlijk graag onze supporters aanwezig hebben. Het voelt goed om weer thuis te komen.”

Bekijk hier de volledige voorbeschouwing.