Silberbauer: ‘Die energie willen we ook brengen tegen Go Ahead Eagles’

13 januari 2023

Hoofdtrainer Michael Silberbauer blikt vooruit op treffen met Deventenaren.

Daags na de bekeroverwinning in Veghel bereidt FC Utrecht zich in het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht voor op de volgende pot in de Eredivisie. Aanstaande zondag wacht Go Ahead Eagles in Deventer. Hoofdtrainer Michael Silberbauer over het treffen in De Adelaarshorst.

Aankomende zondag, als er om 14.30 uur wordt afgetrapt in Overijssel, wacht een tegenstander die tien Eredivisiewedstrijden op rij ongeslagen is. Een lastige kluif, zo weet ook Silberbauer: “Ze zitten in een goede flow en hebben een goede reeks staan. We weten dat het een team is met zelfvertrouwen en zij zullen klaar zijn voor zondag.”

De energie en beleving die de Utrechters in het spel legden tegen Feyenoord stemt de oefenmeester tevreden: “Wij willen altijd energie in de wedstrijden leggen. Maar iedere wedstrijd vraagt weer andere zaken. Tegen Feyenoord was die energie absoluut nodig en die energie willen we ook brengen tegen Go Ahead Eagles”, aldus Silberbauer.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing, waarin Silberbauer ook ingaat op de situatie rondom Bas Dost en de klik met de supporters.