Jong FC Utrecht kruist degens met FC Dordrecht

16 januari 2023

Keuken Kampioen Divisie-voetbal vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch.

Het beloftenteam van FC Utrecht komt vanavond (maandag) in actie op Sportcomplex Zoudenbalch. Daar, aan de Koningsweg in Utrecht, is FC Dordrecht vanaf 20.00 uur de tegenstander van het team van Hoofdtrainer Darije Kalezic.

Drie van de laatste vijf wedstrijden die Jong FC Utrecht speelde, werden gewonnen door de Utrechtse talentenploeg. MVV Maastricht (3-0), Jong Ajax (1-2) en FC Den Bosch (1-4) werden in die reeks verslagen door de equipe van Kalezic, die dankzij die drie driepunters de aansluiting met TOP Oss weer heeft gevonden en ook FC Dordrecht, FC Den Bosch en Helmond Sport in het vizier heeft gekregen.

Sanches Fernandes belangrijk
Eén van de uitblinkers de laatste tijd aan de kant van Jong FC Utrecht is Derensili Sanches Fernandes. De flankaanvaller was in de laatste vijf partijen die hij met de beloftenploeg speelde goed voor vier goals en twee assists. In de Keuken Kampioen Divisie is er dit seizoen geen enkele speler met meer geslaagde dribbels dan Sanches Fernandes: 36 stuks.

Winst in 2021
In de Keuken Kampioen Divisie won Jong FC Utrecht vijf keer van FC Dordrecht. De laatste zege op de Zuid-Hollanders dateert van 2 maart 2021. Toen, op Sportcomplex Zoudenbalch, leverden goals van Albert Lottin, Jeredy Hilterman en Mohamed Mallahi een overwinning op: 3-1. Eerder dit seizoen, op 19 augustus 2022, kwam Jong FC Utrecht in Dordrecht via Dion Versluis nog wel rap op een 0-1 voorsprong, maar trokken de Dordtenaren uiteindelijk aan het langste eind via treffers van Anouar El Azzouzi en Samuele Longo (2-1).

Tickets online en aan de kassa’s verkrijgbaar
Tickets voor het duel met FC Dordrecht zijn ONLINE verkrijgbaar en vanavond vanaf 19.00 uur ook te koop bij de kassa’s van Sportcomplex Zoudenbalch. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen HIER een gratis ticket bestellen voor de wedstrijd van vanavond. Dat ticket, en niet het Seizoenkaartpasje, is een geldig entreebewijs voor het duel met de Dordtenaren.

Live verslag via Twitter en Instagram Stories
Wie niet van de partij is vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch, kan via Twitter en Instagram Stories het verslag van de wedstrijd volgen.