Een punt sleepte Jong FC Utrecht uit het vuur op bezoek bij het ADO Den Haag van Dick Advocaat, op zondag 22 januari: 1-1. Het was de eerste remise van dit jaar voor de beloftenploeg van FC Utrecht, die ook al een overwinning neerzette (1-4 bij FC Den Bosch) en tweemaal werd verslagen (door Jong AZ en FC Dordrecht) in 2023.

Superboeren in vorm
De Graafschap is dit kalenderjaar nog ongeslagen. De equipe van Adrie Poldervaart won in de TOTO KNVB Beker van HV & CV Quick (1-4) en versloeg in de competitie Jong Ajax (3-0). In de Keuken Kampioen Divisie speelden de Superboeren gelijk tegen MVV Maastricht en Almere City FC; twee keer 2-2.

Winst, precies zes jaar geleden
Winnen van De Graafschap: Jong FC Utrecht deed het in de Eerste Divisie één keer. Dat was vandaag precies zes jaar geleden, op 30 januari 2017. Goals van Nick Venema, Menno Koch en Sylla Sow leverden een 3-2 zege op tegen de Superboeren, waarvoor Bryan Smeets en Myenty Abena die dag scoorden. Van de overige tien onderlinge ontmoetingen eindigden er twee onbeslist en werden er acht gewonnen door de Doetinchemmers.

Tickets online en aan de kassa’s verkrijgbaar
Tickets voor het duel met De Graafschap zijn ONLINE verkrijgbaar en vanavond vanaf 19.00 uur ook te koop bij de kassa’s van Sportcomplex Zoudenbalch. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen HIER een gratis ticket bestellen voor de wedstrijd van vanavond. Dat ticket, en niet het Seizoenkaartpasje, is een geldig entreebewijs voor het duel met de Achterhoekers.

Live verslag via Twitter en Instagram Stories
Wie niet van de partij is vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch, kan via Twitter en Instagram Stories het verslag van de wedstrijd volgen.