'Alles was tot in de puntjes verzorgd'

27 januari 2023

Leden van FC Utrecht Business genieten van bezoek aan de Tina Turner Musical.

Een indrukwekkend verhaal, een prachtige locatie, een indrukwekkende show en een goed gezelschap. Zo’n honderd leden van de Business Club van FC Utrecht genoten deze week van een gezamenlijk bezoek aan TINA: de Tina Turner Musical in het Beatrix Theater in Utrecht.

Met koffie en thee werden de leden van het zakelijke netwerk van FC Utrecht ontvangen in de Stage Entertainment Lounge. Daarna genoten de aanwezigen van de indrukwekkende musical, waarbij in de pauze dranken en bittergarnituur werd geserveerd. Na te hebben genoten van de uitvoering kaartten de Business Club Leden na, om vervolgens na ontvangst van een goodiebag naar huis te gaan.

“We kijken terug op een geslaagde avond”, zegt Joost Broerse, Partnership Director van FC Utrecht. “Het was goed om iedereen weer gezien en gesproken te hebben. Wij zijn blij dat we, door middel van het organiseren van activiteiten zoals deze, onze Business Club Leden met elkaar in contact te brengen. Op naar het volgende event!”

Richard van de Bospoort, Directeur van fizor, genoot van het evenement in het Beatrix Theater. “De Tina Turner Musical was een geweldige ervaring, ook dankzij de perfecte organisatie van de Business Club van FC Utrecht. Van het parkeren tot de ontvangst en de persoonlijke aandacht: alles was tot in de puntjes verzorgd.”

Er staan de komende tijd diverse Netwerkontbijten gepland. Daarvoor zijn nog enkele plekken beschikbaar. Kijk HIER voor meer informatie en aanmelden.