FC Utrecht O14 speelde op een winderig Zoudenbalch tegen de leeftijdsgenoten van AZ O14. De gasten uit Alkmaar hadden veel de bal op eigen helft, maar wisten in tegenstelling tot de thuisploeg tot weinig kansen te komen. Door slim diep te lopen creëerde FC Utrecht O14 een aantal goede mogelijkheden. De eerste grote mogelijkheid was een prooi voor de keeper na een goede loopactie in de diepte van Laaouina. Vervolgens sloeg FC Utrecht O14 toe met een goede lage voorzet van Attallihi die bij de tweede paal binnen werd gelopen door Naber.

De tweede helft had FC Utrecht O14 wat vaker de bal, maar bleef het vooral dreigend uit momenten dat er achter de verdediging van AZ positie werd gekozen. Bout en Attallihi verzuimden om de score verder uit te breiden, totdat Naber attent reageerde op de rebound na een schot van van Dijk, 2-0. Direct daarna hielp de thuisploeg AZ O14 terug in de wedstrijd door een fout in de opbouw. Met veel strijd in de slotfase hield FC Utrecht  O14 de punten terecht in Utrecht.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend.