FC Utrecht O13 speelde onder een stralende voorjaarszon op sportcomplex Zoudenbalch tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. FC Utrecht O13 beet vanaf het begin fel van zich af en speelde met veel passie en strijd de duels. Met dit strijdplan wist het de tegenstander regelmatig weg te houden bij het eigen doel. Waar de mogelijkheid zich voordeed brak FC Utrecht O13 uit met gevaarlijke tegenstoten. Hierbij werden de aanvallers enkele keren op maat bediend door een steek- of dieptepass. Uit één van deze aanvallen had Zouffri voor de 1-0 kunnen zorgen, maar hij schoot voorlangs. Ajax O13 was effectiever en scoorde halverwege de eerste helft de 0-1. Vlak voor het rustsignaal scoorde Ajax O13 uit een snel genomen vrije trap de 0-2. Na rust ging FC Utrecht O13 op zoek naar de aansluitingstreffer, maar kreeg het na slordig opbouwspel, de 0-3 tegen. Toch bleef FC Utrecht O13 aanzetten. Het kreeg loon na werken na goed doorgaan van Dendoe, 1-3. FC Utrecht O13 was in de slotfase moe gestreden en niet meer bij machte om er een slotoffensief uit te persen.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.