SV Spakenburg-thuis in teken van Turkije & Syrië

26 februari 2023

FC Utrecht grijpt kwartfinalewedstrijd aan om geld in te zamelen voor slachtoffers in rampgebied.

De thuiswedstrijd in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tussen FC Utrecht en SV Spakenburg staat in het teken van Turkije & Syrië. De Utrechtse FC grijpt samen met supportersverenigingen en de Turkse Ondernemers Vereniging de bekerpot aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Zo worden onder meer de wedstrijdshirts van de spelers van FC Utrecht geveild. De veiling opent vanaf het moment dat FC Utrecht – SV Spakenburg wordt afgetrapt, op dinsdag 28 februari om 20.00 uur. Meebieden kan vanaf dat moment HIER tot en met zondag 5 maart, 16.00 uur.

Daarnaast wordt er voorafgaand aan de Utrechtse bekerderby op verschillende plekken in Stadion Galgenwaard gecollecteerd door de Turkse Ondernemers Vereniging. Met deze opbrengsten heeft de vereniging het doel een nieuwe school te realiseren in het rampgebied.

Er is vrije kaartverkoop voor het bekerduel met SV Spakenburg. Tickets voor de Utrechtse bekerderby kosten respectievelijk 10 euro (Bunnikside, Cityside) of 15 euro (Noordtribune, Zuidtribune). Kaarten zijn HIER nog beschikbaar.