Silberbauer: 'De supporters betekenen heel veel voor ons'

03 februari 2023

Hoofdtrainer Michael Silberbauer over het duel met sc Heerenveen en meer.

Morgen (zaterdag) neemt FC Utrecht het in eigen huis op tegen sc Heerenveen. Om 20.00 uur gaat de bal rollen in Stadion Galgenwaard tegen de Friezen. Vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht beschouwt Hoofdtrainer Michael Silberbauer voor op die wedstrijd.

“sc Heerenveen is een goed team dat hoog op de ranglijst staat”, vertelt Silberbauer over de tegenstander van zaterdagavond. “Ze hebben een aantal gevaarlijke spelers die individueel sterk zijn. We hopen dat we ruimtes kunnen vinden waarin we gebruik kunnen maken van hun zwaktes.”

Over de nieuwe aanwinsten Anthony Descotte en Victor Jensen vertelt de oefenmeester het volgende: “We moeten ze natuurlijk de tijd geven om zich te mengen in de groep en om ze aan te leren waar wij mee bezig zijn. Maar beide zijn het talentvolle spelers waarvan wij hopen dat ze in de toekomst mooie momenten creëren in het stadion.”

Volle bak in Stadion Galgenwaard morgen, Silberbauer kijkt ernaar uit: “De supporters betekenen heel veel voor ons. Het is geweldig dat ze er weer zijn en wij willen hen daarin terugbetalen.”

Bekijk hier de volledige voorbeschouwing.