FC Utrecht en T-Mobile zoeken nieuwe Eindbaas

23 februari 2023

Ben jij voor één dag alles de baas en de baas van alles?

Voor één dag dé Eindbaas worden van FC Utrecht? Dat kan! FC Utrecht en T-Mobile zijn samen de zoektocht naar een nieuwe Eindbaas gestart. Wil jij voor één dag de touwtjes overnemen van Frans van Seumeren? Staat jouw reclame-uiting op de boarding in Stadion Galgenwaard? Ontvang jij jouw gasten in je eigen skybox en word je opgehaald als een baas? Pak deze unieke kans!

“Een eindbaas van FC Utrecht, dat is een ondernemer die alles de baas is, een ondernemer die kansen pakt, een ondernemer met ballen! Voor de wedstrijd FC Utrecht – FC Volendam op 2 april zijn we op zoek naar zo’n eindbaas”, aldus grootaandeelhouder Frans van Seumeren.

Gert Kruys, Commercieel Ambassadeur: “Wij zoeken een kleinzakelijke alleskunner, iemand met passie voor ondernemen, die ambitie heeft en elke dag keihard werkt. Heb jij lef en ambitie om eindbaas van FC Utrecht te worden? Meld je snel aan!”

De T-Mobile eindbaas voor een dag:
- Wordt opgehaald als een baas;
- Komt op de boarding rond het veld;
- Krijgt zijn eigen skybox in Stadion Galgenwaard;
- Gaat sparren met topondernemer en grootaandeelhouder van FC Utrecht Frans van Seumeren

Pak je kans en geef je op!
Ondernemen is kansen pakken. Wil jij ook sparren met Van Seumeren over ondernemerschap, op plekken in het stadion komen die voor anderen verborgen blijven en profiteren van geweldige promotiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Geef je dan nu gratis op via www.fcutrecht.nl/eindbaas.