Waardevolle connecties ontstaan tijdens editie 2023 van Skyboxdiner

18 december 2023

Ruim 150 Business Club Leden genieten van voortreffelijk eten en buitengewone ambiance bij Restaurant Zuiver.

Het ontbrak de ruim 150 aanwezigen bij het Skyboxdiner van FC Utrecht nergens aan, eerder deze maand in Restaurant Zuiver in Amersfoort. Onder het genot van goed gezelschap, een heerlijk diner en treffende muzikale begeleiding werden bestaande banden aangehaald en ontstonden nieuwe connecties.

De leden van de Business Club van FC Utrecht werden bij Restaurant Zuiver ontvangen met een glaasje bubbels. Tot de start van het openingswoord werden diverse smakelijke amuses geserveerd. Na woorden van welkomst namens zowel Restaurant Zuiver als FC Utrecht werden de Business Club Leden naar hun tafel begeleid. Daar haalden ze onder het genot van een heerlijk diner bestaande banden aan en ontstonden nieuwe connecties. De toch al uitmuntende ambiance werd dankzij de muzikale begeleiding van Jurjen Kers en Pieter Beekink nog aangenamer.

“Het was een zeer geslaagde avond bij Restaurant Zuiver in Amersfoort”, vertelde Gert Kruys, Commercieel Ambassadeur van FC Utrecht. “De catering was tot in de puntjes verzorgd en de sfeer was heel erg goed. In de ontvangstruimte en aan tafel ontstonden waardevolle nieuwe connecties. Op naar het volgende evenement in het nieuwe jaar.”

Daar keek ook Carlo Brouwer, Managing Director bij Stulz Groep B.V., al naar uit. “Wat een positiviteit in deze overschaduwde tijd”, aldus Brouwer over de ambiance tijdens het Skyboxdiner. “Het wordt een mooi 2024!”