Onvergetelijke editie FC Utrecht Kerstdiner

13 december 2023

Ruim 200 genodigden genieten van heerlijke avond onder het motto: goed eten, is samen eten.

Kerst: Een periode die samenzijn en verbondenheid symboliseert. Waarden die FC Utrecht koestert. Samen met Partners PLUS Supermarkten en Compass Group organiseerde FC Utrecht daarom op dinsdag 12 december het FC Utrecht Kerstdiner. Een bijzonder samenzijn, waarbij de eenzame Utrechters uit de verschillende omliggende gemeenten centraal stonden en een podium kregen.

Samen met Stichting Thuisgekookt, een initiatief waarbij vrijwilligers maaltijden koken als het voor een ander niet (meer) mogelijk is, beleven ruim 200 genodigden een onvergetelijke avond.

Gezang van het Koor de Weduwen klinkt prachtig door de Van der Lindenzaal als de eerste gasten Stadion Galgenwaard betreden. Bij binnenkomst laten de meeste Utrechters de kans niet liggen om even met de Kerstman in zijn slee op de foto te gaan. Oud-spelers van FC Utrecht Koos van Tamelen en Gert Kruys praten de ware kerstbeleving deze avond aan elkaar en Algemeen Directeur Thijs van Es verzorgt het openingswoord. Het diner wordt even later afgetrapt met een heerlijke bospaddenstoelen truffelsoep, gevolgd door een Zalm Wellington als hoofdgerecht.

Alle gerechten worden geserveerd door kantoorpersoneel, stafleden, spelers en speelsters van FC Utrecht en FC Utrecht Vrouwen. Artiesten Ronnie Tober en Django Wagner zorgen tussendoor voor muzikale entertainment. Vlak voor het nagerecht, een verrukkelijke soesjestoren met frambozenbavarois, vallen ook nog gelukkige winnaars in de prijzen tijdens de Muziekbingo.

Als een zalige avond, waarbij samenzijn en genieten centraal staan ten einde komt, vertrekken de honderden Utrechters met een brede glimlach op hun gezicht en een kerstgeschenk huiswaarts. Een gedenkwaardige avond om niet snel te vergeten.

Het FC Utrecht Kerstdiner is mede mogelijk gemaakt door: Compass Group, PLUS Supermarkten, Supportersvereniging FC Utrecht, LINKIT, Aldertree, Appalti, Gemeente Houten, DHL, Vlasman, a.s.r., Schoonderbeek, BLYGold, Q-Park, Unibet, Odido, Dura Vermeer, ROC Midden Nederland en Arval.